Emelie Nilsson

Emelie Nilsson – Norrskenskalendern 2019

I augusti är det Emelie Nilssons bild som fyller kalendern. En bild som får oss att längta efter de ljumna sensommarnätterna när mörkret återigen börjar komma tillbaka över vårt avlånga land.

Har du inte köpt Norrskenskalender 2019 än finns den att beställa här!

Emelie Nilsson

Mitt namn är Emelie Nilsson, jag är 20 år och jobbar som maskinförare. Jag bor i Vännäsby, tre mil utanför Umeå. Fritiden spenderar jag helst ute i naturen och självklart får kameran följa med. Jag fotograferar för de mesta landskap och natthimlen men de händer även att de blir någon bild på djur.

Min första bild på norrsken tog jag 2015 och sedan dess varit det jag tycker är allra roligast att fotografera.

Norrsken Sverige har varit till stor hjälp för att hålla koll på när de kan vara läge att åka ut för att eventuellt fånga norrskenet på bild. Sen är de både kul och inspirerande att se alla bilder som läggs upp på sidan.

Emelie Nilsson

Om bilden

Denna bild är fotograferad 7/10 – 2018. Prognosen såg bra ut så jag åkte till en sjö en bit från Vännäsby där jag visste att de inte fanns några lampor som kunde störa. Efter en kort tids väntan drog de igång och visade sig i princip över hela himlen. En magisk kväll.

SOCIALA MEDIER:

Vill du ser mer av Emelie och hennes bilder hittar du det här:

Instagram : https://www.instagram.com/eanilssn/

 

OM NORRSKENSKALENDERN 2019

Norrskensgemenskapen som vi byggt upp på Norrsken Sverige tillsammans med alla er nästan 60000 följare är något helt fantastiskt och liknar inget annat vi kommit i kontakt med på internet. Antalet rapporter och bilder som vi bombarderas med när det rör på sig, är helt otroligt och vittnar om ett otroligt engagemang hos er där ute i landet.

Vi tycker att det är väldigt spännande att få reda på mer om personerna bakom alla bilder och att få höra deras historia om bilderna och om norrsken. Därför kör vi här igång en kortare reportageserie om fotograferna bakom bilderna i 2019 års version av Norrskenskalendern.

Har du inte redan köpt ett ex av Norrskenskalender 2019, så finns den att beställa här!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *