Mot nytt år!

Välkommen till sidan www.norrskensverige.se. Vi startade den här webbplatsen för att samla ihop det pedagogiska vi gör, men också som en plattform att ha att bygga på. Det är en försäljningskanal och under uppbyggnad, och det du ser här kommer mycket snart att förändras på många sätt.

Den försäljning vi gör handlar om att finansiera vår kommande app. Vi vill helt enkelt ta fram den absolut bästa appen och lösning för norrsken i världen. Inte en enda krona går till våra fickor, utan hamnar i app-potten.

Vi kommer att skänka 5% av den vinst vi gör till UNCHR, men känner nu att det kapital vi fått in inte genererar tillräckligt. Därför avvaktar vi med vår överföring för tillfället – men kommer förstås någon gång 2016 skänka pengar både en och flera gånger. Sidan som du läser norrskensprognoser, nördiga små förklaringar, tar del av bilder på etc, är en fantastiskt solidarisk rörelse där nu 23000 st följer oss och därmed också hjälper andra att ta del av norrsken. Vi vill att fler ska vara medvetna och på tå den dagen norrsken åter syns i hela landet. 17 mars, 7 oktober, 4 advent, alla under 2015, var event som var riktgt, riktigt fina. Förhoppningvis levererar även 2016.

Sidan du följer på Facebook bygger på god stämning. Under de 2 åren vi funnits, och med det antal människor som följer oss, har vi på drygt 23000 känt oss tvungna att stoppa en enda person. Det är otroligt. Vi har ett fantastiskt klimat på sidan, positivt, glatt och konstruktivt. Bilderna som postas hos oss är helt, helt magiska. Med det sagt är vi inte någon fototävlingssida, även om vi postar ”best of”-album och samlar ihop de bilder vi tycker är bäst eller mest relevanta. Varenda bild värderas högt eftersom vi lär oss massor om vilka data som ger vad, dvs vad föder egentligen norrsken ner mot Göteborg?

Kortfattat: Vi ser fram emot ett nytt år och vår utveckling.

Må bäst!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *