Norrsken i Tromsö

En upplevelse utöver det vanliga

Det kluckar lite lätt när vågorna möter skroven på katamaren. Ombord på Golden Eagle puttrar en magisk fiskgryta. Levande ljus förhöjer stämningen i matsalen, som tillsammans med doften av gasspis, hav och båt får mig att känna mig lätt berusad. Arktis. Nordnorge.

Ute på däck manövrerar Anton, PUKKA TRAVELS, vant katamaranen. Jag tar på mig overallen eftersom stormen Knud fört in kylig luft och lite vind över Tromsö-fjorden. En flytväst. Med kameran på ”rec” går jag ut och möts av en himmel som – trots moln – känns igen. Sprakande norrsken!

Kamraterna runt om mig tjoar, kan inte vara tysta. I en lucka i molntäcket syns detta magiskt häftiga fenomen spela i grönt och lila.

PUKKA TRAVELS i Tromsö i norra Norge kan sin sak. Norrskensturism är inget nytt, men det sätt de erbjuder upplevelser är i en klass för sig. Ta oss på allvar när vi säger ”utöver det vanliga”. De erbjuder upplevelser både på land och på hav, dag som natt, och vi garanterar minnen för livet.

Ska du åka på norrskensjakt och verkligen uppleva något speciellt så har du kommit rätt. Vad sägs om en vistelse på en katamaran? En middag ute under en sprakande norrskenshimmel? En tur i en toppmodern lyxbil av märket Tesla?

Hit tar du dig enklas med flyg, direkt från Göteborg eller Arlanda i perioden oktober – april. Väl nere på marken blir du välkommen som en i familjen. Din upplevelse är det centrala, och PUKKA TRAVELS är experter på att ge dig en. De har ett smörgåsbord av aktiviteter och upplevelser, så det bästa är helt enkelt att låta oss och PUKKA TRAVELS hjälpa er rätt.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så hjälper vi dig vidare för en oförglömlig upplevelse i Tromsö hos PUKKA TRAVELS!

Tel: +47 99 37 10 10
E-post: info@pukkatravels.com

Glöm inte att hälsa från oss! 🙂